O nama

PROMO d.o.o. je kompanija iz Donjeg Vakufa koja se primarno bavi proizvodnjom montažnih kuća i drugih objekata. Pod ovim imenom postoji od 1991. godine, kao nasljednica nekadašnje Tvornice montažnih kuća (TMK) Donji Vakuf. Posebnu pažnju posvećujemo zapošljavanju stručnjaka iz svih oblasti, bilo da je riječ o arhitektima i inžinjerima u projektnom birou i organizacijskom djelovanju ili o tehničarima i majstorima-zanatlijama, koji rade u neposrednoj proizvodnji. Pored proizvodnje kuća, PROMO proizvodi i ljušteni furnir, te stolice i druge finalne pločaste proizvode.

U svom radu nastojimo biti maksimalno profesionalni i odgovorni, uvijek na usluzi klijentima, kao i da održavamo korektne odnose sa brojnim poslovnim partnerima i prijateljima.

Preko 80 % svoje proizvodnje PROMO plasira u inostranstvo, prvenstveno u zemlje EU. U budućnosti, pored stalnog tehnološkog usavršavanja proizvodnog procesa, cilj nam je da dodatno proširimo tržište, što nam omogućavaju brojna pozitivna iskustva naših klijenata. Smatramo kako je sretan i zadovoljan kupac najbolja reklama za naše kuće i druge proizvode.

Garancije visokog kvaliteta

Montažni elementi se proizvode u suhim i toplim halama, spremni za montažu, što predstavlja optimalne uslove za postizanje visokog kvaliteta. U našim proizvodnim halama za montažne elemente koristimo isključivo visoko kvalitetne materijale.

Mislimo na prirodu

Mi smo razvili proizvodnju kuća koja ne šteti ljudima i prirodi. Naše sirovine efektivno iskorištavamo i nabavljamo na lokalnom tržištu i dio uvozimo iz zapadne Evrope. Ova činjenica nam ne daje samo prednost po pitanju ekonomskog aspekta već i gledano sa aspekta očuvanja prirode.

Veoma povoljno

Razvijen industrijski proces, koji posjedujemo, zahtijeva manje radne snage. Ovo, zajedno sa činjenicom da je otpad u malim količinama, daje bolji cjenovnik naših objekata u cijelini. Mi obezbjeđujemo dobar kvalitet i povoljnu cijenu.

Brza gradnja

Montažni elementi su lagani za montiranje tako da je gradnja PROMO objekata veoma brza. Kraći rokovi gradnje znače čistu uštedu za kupca posebno u toku gradnje. Ovaj tip gradnje minimizira uticaj vremenskih nepogoda.

Donji Vakuf

Adresa: ul. 770. Sbbr bb
70220 Donji Vakuf

Sarajevo

Adresa: Đoke Mazalića br.4

71 000 Sarajevo
t: +387 33 942 200
e: info@promo.ba

Zagreb

Adresa: Savska 32,
HOTO Business Tower
10 000 Zagreb

Pratite nas na:

FACEBOOK
INSTAGRAM

© 2021 Promo d.o.o. All Rights Reserved. Web by BH Cloud

Bosnian