O nama

PROMO d.o.o. je kompanija iz Donjeg Vakufa koja se primarno bavi proizvodnjom montažnih kuća i drugih objekata. Pod ovim imenom postoji od 1991. godine, kao nasljednica nekadašnje Tvornice montažnih kuća (TMK) Donji Vakuf. Posebnu pažnju posvećujemo zapošljavanju stručnjaka iz svih oblasti, bilo da je riječ o arhitektima i inžinjerima u projektnom birou i organizacijskom djelovanju ili o tehničarima i majstorima-zanatlijama, koji rade u neposrednoj proizvodnji. Pored proizvodnje kuća, PROMO proizvodi i ljušteni furnir, te stolice i druge finalne pločaste proizvode.

U svom radu nastojimo biti maksimalno profesionalni i odgovorni, uvijek na usluzi klijentima, kao i da održavamo korektne odnose sa brojnim poslovnim partnerima i prijateljima.

Preko 80 % svoje proizvodnje PROMO plasira u inostranstvo, prvenstveno u zemlje EU. U budućnosti, pored stalnog tehnološkog usavršavanja proizvodnog procesa, cilj nam je da dodatno proširimo tržište, što nam omogućavaju brojna pozitivna iskustva naših klijenata. Smatramo kako je sretan i zadovoljan kupac najbolja reklama za naše kuće i druge proizvode.