O nama

Montažne kuće proizvodimo više od 50 godina. Danas je PROMO vodeći proizvođač u Bosni i Hercegovini i jedan od lidera u regionu. Posljednih godina smo znatno povećali izvoz u zemlje regiona te zemlje zapadne Evrope, pogotovo u Austriju, Francusku, Švedsku i Italiju. Također smo prisutni na tržištu Bliskog Istoka i Afrike.

Mi u PROMO-u nudimo našim kupcima fleksibilne i funkcionalne kuće koje je jednostavno prilagoditi individualnim željama. Kupci naših kuća mogu da biraju vrstu materijala koji se koriste. Arhitektura i raspored prostora u našim kućama zavise prvenstveno od vaših želja, ukusa i potreba. Boje i oblici variraju kod istog tipa što čini kuće PROMO posebnim. Standardna rješenja su za standardne ljude koji zapravo ne postoje.

Naš cilj, tokom svih ovih godina, bio je proizvodnja kuća u kojima se ljudi dobro osjećaju. To je način na koji PROMO održava povjerenje kupaca koje nam daje elan da konstantno unaprijeđujemo naše kuće.
Preciznost i visoki kvalitet tokom cijelog građevinskog procesa, od ideje do zavrsetka montaže, su veoma bitni za nas. Naše ambicije su da konstantno budemo bolji za klasu. Baš zbog toga kontrolišemo sve momente u procesu razvijenim sistemom kontrole kvaliteta.

Naše dugogodišnje iskustvo u gradnji montažnih kuća stvara sigurnost za sve vas koji se odlučite za kupovinu PROMO - kuće. Materijali koje ugrađujemo u kuće su vrhunskog kvaliteta, dugotrajni su i ekološki potpuno čisti. Objekte radimo do nivoa obrade po dogovoru sa investitorom sve do "ključ u ruke". Vlasnici smo prestižnog ceritifikata za kvalitetu montažnih u Evropi (OTTO GRAF INSTITUT-a Univerziteta u Stuttgart-u), te certifikata ISO 9000-2001.