PISMO ZADOVOLJNOG KUPCA

Svaki posao, uz materijalnu nagradu koja dolazi uz njega, nudi i brojne druge male i velike radosti. Nas je posebno obradovalo pismo zadovoljnih kupaca, koji su osjetili potrebu da zahvale kompletnom Promo timu na angažmanu pri gradnji njihovog novog doma. Pismo, onakovo kakvo smo dobili na mail, prenosimo u cjelosti:

 

“Poštovani,

Ovim putem želim izraziti svoje zadovoljstvo te istaknuti pohvale vašem cijelom timu koji nam je omogućio useljenje u novu kuću u kratkom roku,

Naime, 2021. godine smo počeli sa pregovorima i razgovorima s vašom kolegicom Suarnom u Zagrebu o gradnji naše kuće u mjestu Križ. Nakon niza sastanaka potpisali smo ugovor te kaparili kuću projektiranu po našim željama. Inicijalni plan je bio da prvi dan montaže bude u 6/2022, no kako smo uspjeli iskoordinirati iskope, navoze i temelje ranije, tako je na našu zamolbu s vaše strane pomaknut i prvi dan montaže na 13.05.2022.

Zahvaljujući vašim kolegama, na čelu s voditeljem gradilišta Nahidom, kuća je montirana u nekoliko dana te su do krajnje gotovosti svi rokovi bili ispoštivani kako je i dogovarano tijekom radova s vašim kooridnatorom gradnje gdinom Nerminom Smajićem. Cijela komunikacija oko svega što me zanimalo i interesiralo je tekla jako lagano a gdin Nermin je uvijek odgovarao na pozive, mailove poruke itd odmah ili u razumnom roku (uključujući i nekoliko reklamacija koje smo imali),

Tako smo se supruga, sin od 3 godine i ja radi truda i angažmana vaših ljudi te poštivanja svih dogovorenih rokova uspjeli useliti u kuću za Božić 2022. s još jednim novopridošlim članom obitelji rođenim 19.12.2022.

Još jednom vas molim da pohvale i zahvale prema cijeloj vašoj ekipi od gđe Suarne, gdina Nermina, gđe Amine (arhitektice), gdina Nahida, gdina Samira Kelića i još nekolicine čija imena ne znam prenesete do odgovornih osoba na čelu vaše firme te im kažete da mogu biti ponosni na djelatnike, i prvenstveno kvalitetne ljude, koje imate i koji predstavljaju Promo d.o.o.

Uz pohvale i zahvale, srdačno vas pozdravljam,

Zadovoljni kupac “

Donji Vakuf

Adresa: ul. 770. Sbbr bb
70220 Donji Vakuf

Sarajevo

Adresa: Đoke Mazalića br.4

71 000 Sarajevo
t: +387 33 942 200
e: info@promo.ba

 

Zagreb

Adresa: Savska 32,
HOTO Business Tower
10 000 Zagreb

Pratite nas na:

FACEBOOK
INSTAGRAM

 

© 2021 Promo d.o.o. All Rights Reserved. Web by BH Cloud

Bosnian